Feiten en cijfers Ruiver.nl, eindejaarsverslag 2014

Nieuws Overige

Ieder einde van het jaar verzamelen wij weer de statistieken die laten zien waar u naar keek, daaruit kunnen wij een top 5 maken van best gelezen onderwerpen en top 4 best bekeken video’s. In 2014 verwerkte onze website meer dan 1 miljoen bezoekers, een absoluut record. Opvallend is wel dat ruim een half miljoen bezoekers eerst de site bezoekt voordat hij/zij een nieuwsbericht leest, en dat de resterende helft direct vanuit een link zoals via Facebook of Twitter op een betreffend artikel op onze website komt en leest.

Ook video’s werden massaal bekeken. Hoewel wij dit jaar minder video’s produceerden werd er wel meer gekeken dan het jaar er voor. In totaal werden de toegevoegde video’s ruim 100.000 keer bekeken. Ons streven is dat wij in 2015 weer meer video’s gaan maken.

Top 5 best gelezen nieuws items:
Voetballer VV Reuver ziekenhuis ingeschopt 14.500 views
Belfeldse burenruzie loopt uit de hand 10.100 views
Hennepbos in buitengebied Reuver 7.600 views
Reuver op stelten vanwege losgeslagen koeien 6.900 views
Reuverse liedjesmaker Nol Wassen overleden 5.200 views

Een top 4 van best bekeken video’s:
Joyce van den Ham – MH17 19.100 views
Paarden gewond na ongeval op A73 29-8-2014 7.300 views
Veel asbest vrij na grote brand Roermond 4.200 views
Burenruzie Belfeld loopt uit op aanhouding 29-9-2014 3.600 views

Voornemens 2015
Ons streven voor komende maanden is het uitbreiden van ons team. Dit jaar hebben ons team mogen versterken met sportverslaggever Rob Hendriks. Die met veel plezier en liefde verslagen schrijft van verschillende wedstrijden van de Reuverse en Beeselse voetbalteams, en daar zijn wij trots op. Het geweldige team achter Ruiver.nl bestaat op dit moment uit een handje vol personen, en zien dat graag groeien komend jaar.

Samenwerking
Na het vertrek van RTV Beesel uit onze gemeente, zijn de omroepen uit Venlo en Roermond aan het stoeien om Beesel in hun uitzendgebied te krijgen. RTV Roermond en Ruiver.nl werken op dit moment aan een samenwerkingsverband. Daarmee wil RTV Roermond verder professionaliseren en groeien in het huidige uitzendgebied. Wat de plannen van Omroep Venlo zijn is nog niet concreet duidelijk, wel zou Ruiver.nl een rol gaan spelen in hun plannen. Wie ziet u het liefst als vervanger van RTV Beesel?

[poll id=”15″]

Wij willen u bedanken als aandachtige lezer van 2014, hou ons scherp in de gaten via Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het belangrijkste lokale en regionale nieuws. Indien u nieuws of andere informatie heeft voor ons, mag u dat altijd mailen naar [email protected] Zo kunnen wij er voor zorgen dat iedereen op de hoogte blijft.

Namens het gehele team van Ruiver.nl, unne gooie roetsj en geweldig 2015!

Tummers advertentie