Kerstbomenactie gemeente Beesel

Gem. Beesel Nieuws

Op woensdagmiddag 7 januari 2015 houdt de gemeente Beesel wederom de kerstbomenactie. Net zoals in voorgaande jaren kunnen kinderen t/m 12 jaar kerstbomen inleveren bij de gemeente. Voor elke ingeleverde kerstboom mag men een envelop trekken en wordt er een lolly uitgedeeld. De kerstbomen kunnen ingeleverd worden vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur op de navolgende locaties:

Voor Beesel: grasveld Heyackerstraat
Voor Reuver: grasveld Vogelsweide
Voor Offenbeek: grasveld t.o. Meander
Ook dit jaar zijn er weer verschillende prijzen te winnen. Landal de Lommerbergen heeft wederom ook weer een groot aantal prijzen ter beschikking gesteld.

Dit jaar hebben we als hoofdprijzen:

tablets
bioscoopbonnen
Intertoys giftcards
Prijsuitreiking:
Van 15:00- 16:00 uur gaan we met de hoofdprijswinnaars eerst een uurtje bowlen onder het genot van een drankje, daarna worden de hoofdprijzen uitgereikt door burgemeester mevr Petra Dassen.

De prijswinnaars worden hier op woensdag 14 januari om 14:45 uur verwacht bij de bowlingbanen van Landal de Lommerbergen.

Dus als je een van de hoofdprijzen hebt gewonnen krijg je in plaats van de prijs een uitnodiging om op woensdag 14 januari om 14:45 te komen naar de bowlingbanen van Landal de Lommerbergen waar dan de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Tummers advertentie