Gem. Beesel haalde 2.500 euro op voor 3FM

Gem. Beesel

Tijdens de editie 2014 vroeg 3FM aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Serious Request 2014 heeft ruim 12 miljoen euro opgebracht. De gemeente Beesel heeft hier ook een bijdrage aan geleverd (inmiddels 13 dagen geleden).

Onder de noemer Serious Ambtenaar is een organisatie aan de slag gegaan om bij Nederlandse overheidsinstanties geld in te zamelen voor het goede doel. De overheidsinstanties kunnen een adviesdag inkopen. Ze kunnen professionals inhuren die één of meerdere dagen meedenken en meedoen met een organisatorisch vraagstuk. Het geld dat de overheidsinstantie betaalt voor deze adviesdag komt ten goede aan Serious Request. Zo heeft de gemeente Beesel € 2.500 gedoneerd aan Serious Request 2014. In ruil hiervoor komen dit voorjaar een aantal professionals meedenken over het gebruik van sociale media in de gemeente Beesel.

In totaal haalde de actie Serious Ambtenaar 755.555,50 euro op door het hele land.

Tummers advertentie