Treinverkeer Reuver-Swalmen stil door stoffelijk overschot

Beesel

Het treinverkeer tussen Swalmen en Reuver is vrijdagavond stil te komen liggen nadat er een stoffelijk overschot op/bij het spoor is aangetroffen. Vermoedelijk is de man of vrouw door een trein aangereden, maar dat is niet duidelijk omdat geen machinist iets gemerkt heeft. Het is daardoor ook niet duidelijk of het zelfmoord is of een noodlottig ongeval.

Het ongeval gebeurde vermoedelijk rond 10 uur bij de onbewaakte spoorwegovergang tussen de Bussereindseweg bij Beesel en de Hovergelei in Reuver. De politie doet onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer. Passagiers die reizen op het traject werden met bussen naar de stations gebracht, vertraging liep op tot een half uur. In de loop van de nacht werd het spoor vrijgegeven.

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie