Opnieuw autobrand in Maasniel

112 Regio Roermond

In de Roermondsewijk Maasniel is afgelopen nacht opnieuw een auto in vlammen op gegaan. Dat gebeurde rond drie uur aan de Heuvel. De auto raakte volledig verwoest door de vlammenzee. De politie onderzoekt momenteel de branden en bekijkt of er een verband is. De politie wil geen mededelingen doen over de oorzaak van de branden, ook de gemeente Roermond houdt de kaken stijf op elkaar. Ze zeggen beide druk bezig te zijn met de onderzoeken, maar in het kader daarvan niets kunnen mededelen.

De inwoners van Maasniel is er van overtuigd dat er één of meerdere personen nog vrij rondlopen die ’s nachts toeslaan. Alleen al deze maand zijn er al vijf voertuigen in vlammen opgegaan. Afgelopen weekend liep het bijna helemaal uit de hand, toen brandde een klein vrachtautotje uit dat naast een meubelzaak stond geparkeerd. De brandweer kon toen voorkomen dat de vlammen oversloegen.

Tummers advertentie