Inbrekers halen huis overhoop in Offenbeek

Nieuws Offenbeek

In Offenbeek hebben vrijdagavond inbrekers een huis overhoop gehaald terwijl de bewoner boven op zolder lag te slapen. De inbrekers wisten een woning aan de Offenbeker markt binnen te komen, en wisten allerlei spullen mee te nemen, waaronder ook sieraden. Toen de boeven op zolder wilde kijken werd de bewoner wakker en sloeg(en) de inbreker(s) op de vlucht.

Ondanks een intensieve zoektocht en een Burgernetbericht werd(en) de dader(s) niet aangehouden. Wel werd er kort na de inbraak een VW Caddy van een verhuurbedrijf op de Mariastraat met hoge snelheid gespot, die reed in de richting van de Rijksweg/A73. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk het nummerplaat van de Caddy kunnen herinneren. De wijkagent laat weten op zijn facebook-pagina: Houd uw ogen en oren open en meld verdachte personen of voertuigen direct bij de politie.

Tummers advertentie