Ryan I prins 2015 van De Windjbuujels

Nieuws Reuver

Op zaterdag 31 januari werd Ryan van den Brandt uitgeroepen als Ryan I, de 62e prins van Vastelaovesvereiniging De Windjbuujels. Hij ontving tijdens de uitreiking van de Windjbuujel-oscars de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de bijrollen, als zijn adjudanten dit vastelaovesseizoen worden vertolkt door Ron Ravier en John van Helden.

Ryan I is 42 jaar, getrouwd met Mieke Dingelstad en vader van drie kinderen: Maud, Isa en Sem. Hij is werkzaam bij Har Vaessen / Jan de Rijk in Swalmen als vrachtenverkoper. In zijn vrije tijd is hij onder meer actief als leider/trainer van v.v. Reuver F4.

Ook zijn adjudanten zijn werkzaam in de transportwereld en daarom hebben zij gekozen om dit jaar waarin het verenigingsthema ‘Neet te filme’ is voor het motto ‘Sjtart de bandj!’

Op zondag 15 februari (vastelaoveszondag) zal de receptie van dit trio plaatsvinden vanaf 20.30 uur in De Schakel. Hier zullen naast de Reuvers joekskapellen ook W-Dreej en de winnaar van het LVK 2015 Spik en Span optreden.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s van de zaterdagavond

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie