Mysterieuze verkeersborden in Venlo en Reuver

Regio Venlo Reuver

Het is nog een raadsel waar het bord voor bedoeld is, maar duidelijk is wel dat ze niet door de gemeente of Rijkswaterstaat geplaatst zijn. Op verschillende plekken in Venlo en Reuver zijn de afgelopen dagen niet bestaande verkeersborden opgedoken.

Verschillende weggebruikers zetten de afgelopen dagen foto’s op social media met vragen aan de gemeente, Rijkswaterstaat en de politie.

De gemeente Venlo heeft laten weten de borden te gaan verwijderen omdat ze voor verwarring en onveilige situaties zorgen. Een uitzendbureau nam vrijdagmorgen contact op met de gemeente om te laten weten dat zij achter de borden zitten, en de impact van de actie heeft onderschat.

Het bedrijf gaat de resterende borden morgen zelf opruimen, de borden zouden op 10 plekken zijn opgehangen. Op de Kwartelenmarkt in Venlo is het bord te zien op een poster in een etalage die verwijst naar het uitzendbureau aldus Omroep Venlo.

 

Foto: Twitter, Jelle van de Steeg

Tummers advertentie