Insluiper betrapt bij sporthal de Schans

112 Nieuws Reuver

Reuver – De politie heeft donderdag een vermoedelijke insluiper staande gehouden bij de sporthal de Schans. Eerder deze week zou bij een basisschool in Belfeld een telefoon weggenomen door een insluiper. Opvallend was dat kort hiervoor een onbekende man die zelfde school was binnengelopen. Hij gaf als smoes dat hij een ketting kwijt was. De man werd niet herkend als ouder van een van de schoolkinderen. Op het moment dat de medewerker kort naar buiten was, werd uit haar tas een mobiele telefoon weggenomen. De man bleek hierna spoorloos verdwenen.

Bij de Schans had de zelfde man vermoedelijk niet voldoende gelegenheid gehad iets weg te nemen aldus de wijkagent. De man is niet aangehouden, omdat er geen hard bewijs is van diefstal. Onderzocht wordt nog of de man iets te maken heeft met de insluiping en diefstal in Belfeld. De wijkagent laat verder weten: “Let goed op uw spullen: draag ze bij u of laat ze opgeruimd achter. Gelegenheid maakt de dief, ook al heeft hij zijn vingers van uw spullen af te houden.

Tummers advertentie