Geen podium plaatsen voor lokale deelnemers LK

Nieuws Reuver Sport

Reuver – Afgelopen weekend werd er bij de Manege De Paardenvriend het Regiokampioenschappen Springen Indoor 2015 gehouden. Deelnemers uit eigen gemeente haalde het helaas niet om een plek op het podium te bemachtigen. Volgens de organisatie waren het heftige wedstrijden, want een tiende van een seconden kan doorslaggevend zijn voor een podium plek.

In de categorie Spr. B behaalde Simone Schmits (Beesel) de 6e prijs en Bibi Claeys (Reuver) 15e plaats.
Bij categorie Spr. L behaalde Hay van Wijlick (Reuver)de 35e plaats. Bij categorie Spr. M Danny Franssen (Reuver) 7e, Luca Holthuisen (Reuver) 14e, Simone Schmits (Beesel) 33e, en Eric Ickenroth (Beesel) 43e plaats. Voor de uitslagen top3 in de gestreden categorieen, klik hier.

Komende zomer zijn weer de outdoor dressuurkampioenschappen van zowel paarden als pony’s op 1 en 2 augustus in Reuver.

Tummers advertentie