Ruiver.nl geeft 2x 2 kaarten weg voor RU2 komend weekend

Events Reuver

Reuver – Ruiver.nl mag weer 2x 2 kaarten weg geven voor RU2 show bij de Schakel komend weekend in Reuver. Zij waren in 2013 al bij de Schakel, toen was de show uit verkocht en mochten wij kaarten weg geven, ook nu staat de teller weer op honderden kaarten verkocht in de voorverkoop. Met de show “More than a tribute!” brengt de band een eerbetoon aan hun Ierse helden. Door haar sound en uitstraling spat het U2-gevoel van het podium en weet RU2 als geen ander het publiek te bespelen. Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, prachtige hedendaagse hits, de videoshow. Alles wordt uit de kast gehaald voor deze groots opgezette productie! De show is overtuigend, opzwepend en meeslepend… maar blijft vooral… U2!

Prijsvraag:
Hoe oud zijn the Edge, Bono, Larry Mullen jr. en Adam Clayton samen op het moment van de show? Stuur uw antwoord voor zaterdagmiddag 14:00 naar [email protected]

Tummers advertentie