Veel animo voor band’s in Reuver

Events Nieuws Reuver

Reuver – Afgelopen weekend speelde er in Reuver twee band’s, waar honderden bezoekers naar toe kwamen. In de Schakel stond de coverband van U2 op het podium, twee jaar geleden stond RU2 ook al in Reuver. Afgelopen weekend kwamen er ruim 500 bezoekers naar de Schakel. Bij het tentfeest op het Raadhuisplein kwam het gelijk aantal bezoekers naar de Melrose Party band kijken. Daar werd iedereen verrast door verschillende optredens van bekende muzikanten en groep formaties, van ┬áNielson tot the Village People, niets is te gek voor de muzikanten.

Beide organisaties kijken terug op een geslaagd weekend. Er is eens wat te doen in het dorp, komende maanden zijn er verschillende tijdens verschillende weekenden weer optredens van bekende, en minder bekende artiesten op Reuverse podia’s.

Klik hier om foto’s terug te zien van de Melrose Party band, en hier om RU2 in een notendop terug te zien.

Tummers advertentie