Bejaarde man in BMW rijdt zich klem op fietspad

Regio Peel en Maas

Kessel – Een bejaarde man heeft zijn BMW bolide dinsdagavond op een hele aparte plek klem gereden. De man was verward toen hij dacht de weg naar de snelweg te vinden door over een fietspad te rijden bij het kasteel in Kessel. Echter werd het steeds smaller en schraapte hij links en rechts tegen de stenen wanden en kwam klem te zitten. De brandweer werd gealarmeerd om het voertuig los te trekken uit het fietspad.

Voordat de brandweer arriveerde hadden omstanders de man al geholpen om de auto los te duwen. Onverrichter zaken keerde de brandweer vervolgens terug naar de kazerne, de politie heeft de beschadigde BMW bij de man op de oprit gezet. Waardoor de man verward was is niet bekend.

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie