Persoon gewond na schietincident Maasniel

112 Regio Roermond

Roermond – Een man is donderdagavond gewond geraakt bij een schietincident ter hoogte van een friture aan de Marijkelaan. Vermoedelijk heeft het incident buiten plaatsgevonden. Na het incident reed een auto met meerdere personen weg. Dit betrof vermoedelijk een grijze Seat Leon. De politie is een zoektocht in de omgeving gestart naar de daders van de schietpartij.

Het gaat om een 27-jarige man uit Roermond. Omdat de man bij het schietincident zwaar gewond is geraakt, is hij donderdagavond in het ziekenhuis geopereerd. Zodra het mogelijk is, zal de politie het slachtoffer over het schietincident horen. Getuigen gelieve zich te melden bij de politie via 0900 8844 of bij spoed via 112.

https://www.youtube.com/watch?v=iGtzjGZ-nvs

Tummers advertentie