Beperkte schade door storm

112 Gem. Beesel Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

Reuver РIn de gemeente Beesel valt de schade door de eerste storm van het jaar mee. Verschillende vrachtwagens belande in de berm naast de A73, maar wisten dankzij stuur correcties weer op de snelweg te komen. Ook raakte verschillende schuttingen ontzet door de harde wind.  Op onze oproep op Facebook om schades te laten zien, liet iemand zien waar een transparante plaat uit het afdak is gevallen.

In andere dorpen in de regio zorgde de storm voor meer schade zoals omgevallen bomen, los vliegende dakpannen, glasplaten die los laten & gescheurde dek zeilen. Ondanks de schade, zijn er geen gewonden gevallen. Het KNMI heeft voor komende dagen geen waarschuwingen open staan voor de harde wind.

Tummers advertentie

1 thought on “Beperkte schade door storm

Comments are closed.