Dames Recreanten 2 tweede kampioen van volleybalclub BVC Holyoke

Regio Venlo Sport

Belfeld – Dames Recreanten 2 is de vierde kampioen van volleybalclub BVC Holyoke uit Belfeld. Het team won met 3-1 thuis van Athos. De dames hadden slechts twee sets nodig om kampioen te worden, die werden dan ook met alle gemak binnen gesleept: 25-7 en 25-12. Een spannende derde set werd vervolgens uit handen gegeven met 26-28. De recreanten trokken uiteindelijk de vierde set weer naar zich toe met 25-12.

Het team is dus de vierde prijswinnaar van de club. Eerder wisten ook Niveau 4.2, Mix C en Veteranen 3 de prijs binnen te slepen. Mix C kan nog eens kampioen worden aanstaande zaterdag als de concurrent punten laat liggen en anders thuis 11 april. Zitvolleybal 1 kan op zaterdag 25 april Nederlands Kampioen worden.

Alle kampioensteams worden gehuldigd tijdens de receptie op het jubileumfeest op zaterdag 16 mei in de Hamar.

Tummers advertentie