Twee personen licht gewond na frontale aanrijding N271

112 Nieuws Reuver

Reuver – Woensdagmiddag zijn er twee personen gewond geraakt na een frontale aanrijding op de Rijksweg in Reuver. Dat gebeurde ter hoogte van de St. Barbarastraat. Een van de auto’s kwam op de verkeerde weghelft terecht en ramde de ander. In eerste instantie¬†werd gemeld dat er meerdere gewonden zouden zijn, ter plaatse bleek het om twee licht gewonden te gaan. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De weg was tussen de St Barbarastraat en Den Roover tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht, een van de auto’s ramde vermoedelijk eerst een paaltje op een vluchtheuvel waarna de macht over het stuur verloren werd.

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie