Hennepkwekerijen ontdekt achter geheime wand

Regio Venlo

Blerick – In een bedrijf aan de Livingstoneweg zijn woensdag vier professionele hennepkwekerijen en een -stekkerij opgerold. In het pand zijn twee mannen aangehouden.

De politie kreeg de melding door van de Koninklijke Marechaussee. In het bedrijf trof zij achter een wand vier hennepkwekerijen met totaal 799 planten en een ruimte met 1104 stekken aan. De twee aangehouden verdachten betroffen een 45-jarige man uit Eindhoven en een 48-jarige man uit Geldrop. Zij worden vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris. De politie gaat er van uit dat er meerdere oogsten zijn geweest en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Uit onderzoek bleek tevens dat de stroom was afgetapt. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen.

Tummers advertentie