VV Bieslo zoekt deelneemsters voor meidenvoetbaldag

Beesel Sport

Beesel – Op zondag 19 april vindt er op het sportpark van v.v. Bieslo een meidenvoetbaldag plaats. Door middel van verschillende activiteiten gedurende de middag, wil Bieslo meiden uit Beesel en omstreken kennis laten maken met het voetbal.

Wil jij de nieuwe doelpuntenmachine worden of juist die uitstekende keep in de goal? Het kan allemaal deze dag! Lijkt je de rol van keepster jou leuk? Dat komt goed uit, want deze dag lopen er twee keepsters rond om jou mooie verhalen te vertellen en tactische aanwijzingen te geven! Dit geldt ook voor de veldspelers, er zijn leiders genoeg aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en om je te vertellen hoe je een goede voetbalster kunt worden. Deze dag begint om 13:00 uur en zal duren tot ongeveer 15:00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen. Iedereen is welkom! Ook ouders/verzorgers zijn van harte welkom. Uiteraard is de vernieuwde kantine open voor iedereen.
Als het je leuk lijkt om mee te doen, of je hebt al besloten om mee te doen, dan hebben we hier nog eens alles op een rijtje:
– 12:45 uur verzamelen op sportpark de Solberg
– 13:00 uur start van de meidendag
– +/- 15:00 einde meidendag
– Benodigdheden: sportkleren. T-Shirt, sportbroek, scheenbeschermers, voetbalsokken, voetbalschoenen en trainingspak (mocht het koud zijn op het veld). Mocht je enkele items niet hebben, dan is dat helemaal niet erg. Alternatieven zijn altijd welkom. Bijvoorbeeld gymschoenen, of een trui etc.

Tummers advertentie