Zwembad de Bercken opent met nieuwe speelplaats

Nieuws Reuver

Reuver – Op 3 mei opent Zwembad de Bercken het 20e seizoen waarin het zwembad gerund wordt door vrijwilligers. Ongeveer 25 vrijwilligers zijn er al vanaf het eerste uur bij betrokken.

Nadat de Gemeente geneigd was het Zwembad te sluiten heeft een enthousiaste groep een plan gemaakt voor de exploitatie met vrijwilligers. Dit plan is in 1996 en de jaren daarna uitgevoerd en 20 jaar later is de Bercken nog steeds een modern, veilig en gezellig openluchtzwembad. De abonnementenverkoop voor deze zomer is al geweest. En het wordt de moeite waard, want het zwembad heeft , op de plaats waar voorheen het peuterbad was, een nieuwe waterspeelplaats voor het jonge kind , uniek in Limburg.

Een spray-park is een water speelplaats op een vlakke vloer. De interactieve water speelelementen in een spray park dagen de kinderen uit om op een veilige en onderscheidende manier met water bezig te zijn.

Tummers advertentie