Jeugdteam BVC Holyoke wéér kampioen

Regio Venlo Sport

Belfeld – Jeugdteam Mix C van volleybalclub BVC Holyoke uit Belfeld is is zaterdag wéér kampioen geworden. Op Havoc/Unicum werd een zeer overtuigende zege geboekt: de derde set werd zelfs met 25-1 gewonnen. Daarmee is het team voor de tweede keer kampioen dit seizoen. Dat komt doordat deze jeugd twee competities speelt die een half seizoen duren. In december waren de jongens en meiden ook al de beste van de competitie maar er zit  toch nog verbetering in: toen ging er één wedstrijd verloren en nu is dit kampioenenteam ongeslagen. Eerder werden Dames Recreanten 2, Heren veteranen 3 en jeugdteam Niveau 4.2 kampioen. Zitvolleybal 1 kan tijdens het NK op 25 april landskampioen worden. Alle teams worden gehuldigd tijdens de receptie op zaterdag 16 mei in het jubileumweekend.

 Foto: Thomas Kusters

Tummers advertentie