Twee gestolen Porsches terug na diefstal

Regio Roermond

Roemond – Nadat in Roermond een Porsche 911 was gestolen, keken alle politiepatrouilles en mensen die aangesloten zijn bij Burgernet in de omgeving daarnaar uit. Op de Caulitenstraat in Sint Joost zagen agenten een Porsche 911 rijden en stelden een controle in. Al snel bleek dat de Porsche (met Duits kenteken) in Roermond was gestolen, de 42-jarige bestuurder uit Brunssum werd aangehouden.

Het ging echter niet om de Porsche waar de genoemde melding van was. Want korte tijd later kwam er een melding binnen naar aanleiding van een uitgegeven Burgernetbericht over de eerstgenoemde diefstal van een Porsche. Een getuige had op de Maasbrachterweg in Linne een Porsche 911 zien staan welke overeenkwam met de beschrijving in het Burgernetbericht. Het ging hier om een auto met Belgisch kenteken. Er werd niemand bij de geparkeerde auto aangetroffen en een onderzoek met een speurhond leverde niet het gewenste resultaat op. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tummers advertentie