Bieslo bijna vierdeklasser

Beesel Nieuws Sport

Roermond – Bieslo (5D) staat op de drempel van de vierde klasse. De formatie van trainer Har Bessems won afgelopen zondag simpel (0-8) bij RFC Roermond en heeft komende zondag thuis tegen Vlodrop aan een gelijkspel genoeg om met kampioen Reuver te promoveren.

Het succes van Bieslo is voor een aanzienlijk deel te danken aan Jasper van de Boel. De topschutter scoorde tegen RFC Roermond drie keer. Ook Wouter Crins was met twee treffers aardig op dreef. Verdediger Glenn Weller van RFC Roermond had Bieslo een handje geholpen door zijn eigen doelman te passeren, waardoor het 0-1 werd. De Beeselnaren walsten vervolgens over de thuisploeg heen. Met de ruime zege nam Bieslo revanche voor het onnodige puntverlies (3-3) tegen datzelfde RFC Roermond, enkele maanden geleden in Beesel.

Kampioen Reuver bleef op eigen veld ongeslagen. Het team van oefenmeester Martin Niemans rekende in de laatste thuiswedstrijd af met Sint Odiliënberg: 4-1. De Reuvernaren hadden het kampioenschap van afgelopen weekeinde flink gevierd, maar lieten zich tegen Sint Odiënberg van hun beste kant zien. Aanvaller Donné van der Weide maakte de 1-0, waarna Rowan Koppers, Tico Janssen en Jaime Izquierdo de stand naar 4-0 tilden. Pas in de slotfase deden de gasten iets terug: 4-1.

Tummers advertentie