Man zwaargewond na ongeval op A73

112 Regio Venlo

Tegelen – Een man is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt nadat hij op de A73 ter hoogte van knooppunt Tiglia van de weg raakte. De automobilist was kwam uit de richting van Roermond en reed in de richting van Venlo waar hij in de bocht van de weg reed. Daarbij raakte hij eerst en lantaarnpaal en reed vele tientallen meters door het gras in een dal.

De man werd door de brandweer uit het voertuig gered en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een trauma arts kwam per helikopter ter plaatse en verleende assistentie. Met wat voor verwondingen de man is opgenomen is niet bekend, de oorzaak wordt onderzocht.

Na het ongeval werd de snelweg in noordelijke rijrichting enkele uren afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek naar de oorzaak.


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie