Drie illegale mensen uit bus gehaald bij Venlo

Regio Venlo

Venlo- Bij controles van Marechaussee op de A67 zijn er illegalen ‘opgepakt’ en valse documenten aangetroffen, dat heeft de KMAR laten weten via Facebook woensdag. De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagnacht een grote controle Mobiel Toezicht Veiligheid uitgevoerd op de Rijksweg A67 bij Venlo. Hierbij zijn in een touringcar drie illegale vreemdelingen aangetroffen en twee personen met valse identiteitsdocumenten.

De Marechaussee controleerde voertuigen in het grensgebied vanuit Duitsland. De reisdocumenten van de bestuurders en inzittenden van de voertuigen werden gecontroleerd om vast te stellen of deze personen Nederland mochten in reizen. In een internationale touringcar werd een Somalische man aangetroffen die in het bezit bleek te zijn van een vervalst Italiaans vluchtelingen paspoort. Een Egyptische man die in de bus zat bleek in het bezit van een valse Franse ID kaart. Drie passagiers bleken illegaal Nederland in te reizen en zijn het vreemdelingen traject ingegaan. Zij kwamen uit Somaliƫ, Egypte en Kosovo. De twee verdachten met valse documenten zijn ingesloten.

Tummers advertentie