Afsluitingen en omleidingen door wieler-tour

Gem. Beesel

Reuver – Als gevolg van Olympia’s Tour is een aantal wijken vandaag beperkt bereikbaar. Om de overlast zo beperkt mogelijk te houden, zijn omleidingen actief. Op vanmiddag is Reuver vertrek- en finishplaats voor de 3e etappe van Olympia’s Tour.

De tour vertrekt om 12.00 uur vanaf de Markt in Reuver. Om ca. 15.30 uur worden de eerste renners verwacht terug te zijn in ons dorp, waarna zij nog drie rondjes Beesel-Reuver rijden om vervolgens te finishen op de Markt.

Er geldt een parkeerverbod op route. Dit parkeerverbod geldt de hele dag en geldt ook voor naastgelegen parkeervakken. Parkeer uw auto dus donderdag niet in de straten van de parcoursen! De wegsleepregeling van de gemeente Beesel is hierbij van kracht.

Tummers advertentie