Drie inbrekers opgepakt in Reuver na achtervolging

112 Beesel Nieuws Reuver

Reuver – De politie heeft na een achtervolging drie inbrekers aangehouden in Reuver. Het trio had bij een woning aan de Burg Janssenstraat in Beesel ingebroken, en zijn daarna in een auto gevlucht richting Reuver. Verschillende politie eenheden zette vervolgens de achtervolging in. De daders lieten de auto achter op de Spoorkamp, en gingen te voet verder. Een oplettende burger zag aan de Bergerhofweg drie mannen de struiken in rennen en kwamen er vervolgens niet meer uit, die belde vervolgens de politie die het drietal aanhield.

Uit onderzoek bleek dat de drie mannen, die gebruik maakten van een auto met een Duits kenteken, afkomstig zijn uit het buitenland. De mannen zijn tussen de 26 en 18 jaar oud.
Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie