Diefstal op begraafplaats aan Oude Molenweg

Nieuws Reuver

Reuver – Een of meerdere dieven hebben tussen woensdag 12 mei en maandag 18 mei bij een begraafplaats aan de Oude Molenweg in Reuver twee coniferen gestolen. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De beheerder van de begraafplaats heeft via internet aangifte gedaan bij de politie, die getuigen oproept zich te melden als zij informatie hebben die kan leiden tot de daders. Het blijkt echter steeds opnieuw dat men de laatste rustplaats van overledenen niet kan respecteren. “Zo is er een tijd geweest dat metalen ornamenten etc. werden weggenomen door metaaldieven. Het bericht nu is vooral bedoeld om hier weer eens even de aandacht op te zetten. Hopelijk meldt men andere voorvallen ook” aldus de wijkagent in reactie tegenover Ruiver.nl.

Tummers advertentie