298ste bondsfeest Beeselse schutterij-broederschap

Beesel Events

Beesel – Komende zondag (31 mei) is er in Beesel voor de 298ste keer het bondsfeest van schutterij St. Gerorgius en St. Sebastianus. De dag begint met een folkloristische optocht (1500m) vanaf de Markt om 13:30, daar aan doen 20 andere schutterijen uit de regio aan mee. Ook worden de nieuwe uniformen gepresenteerd van de Beeselse schutterij. Al eeuwen lang neemt de schutterij een belangrijke plaats in bij de historische en culturele activiteiten in Beesel.

Daterdag is er in de feesttent al een optreden van het orkest Hiccups. Zij spelen onder andere muziek uit de jaren 70-80 en 90, hoofdzakelijk covers. Ook enkele eigen nummers behoren tot ons uitgebreide repertoire, waarvan de stroming overigens niet te vangen is onder een noemer. We spelen n.l. Rock, Country-Rock, Pop, Ballads en Oldies. Hiccups staan garant voor een avond van gevoelige, pittige en gewoon lekkere muziek. Entree vrij

Tummers advertentie