Politie zoekt getuigen van Mishandeling

Regio Venlo

Venlo – Een ruzie tussen twee mannen eindigde in de nacht van vrijdag op zaterdag in een mishandeling waarbij meerdere personen betrokken waren. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht. Twee mannen raakten gewond en deden aangifte. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20 over 4 kreeg de politie de melding van een vechtpartij. Op de Parade werd een groepje mannen door drie onbekenden mishandeld. De gealarmeerde politie kon twee van de drie verdachten in het centrum aanhouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. De derde verdachte ontkwam. Hij droeg een jas met opvallende rode mouwen. De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling of met mensen die weten waar de derde verdachte zich bevindt. Heeft u informatie of een tip? Bel dan met 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Vermoedelijk was een woordenwisseling tussen twee mannen de aanleiding. Een van beide slachtoffers is door een dokter behandeld aan zijn verwondingen. De andere man moet naar de tandarts in verband met een losgeslagen tand. De slachtoffers zijn 20 en 22 jaar en wonen in Venlo. De twee mannen die zijn aangehouden zijn 21 en 22 jaar en eveneens woonachtig in Venlo.

Tummers advertentie