Dode en drie personen gewond door frontale aanrijding

112 Regio Peel en Maas

Roggel – Bij een aanrijding in Roggel vanmiddag rond 14:30 uur op Hoek – N279 is een inzittende overleden en de overige drie inzittenden gewond geraakt. Ze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de ene auto zaten twee vrouwen van 78 en 90 jaar, in de andere auto twee vrouwen van 71 en 39 jaar. Beide auto’s botsten frontaal op elkaar toen een van beiden af wilde slaan. De een kwam uit de richting van Roggel gereden, de ander uit de richting van Meijel. De traumahelikopter is ingezet om te ondersteunen. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. De inzittenden van de laatst genoemde auto komen uit de gemeente Leudal, van de andere auto ontbreekt deze informatie op dit moment.

Tummers advertentie