Veel punten voor judoka Esmeralda Puts

Nieuws Sport

Venray & Leibnitz – Afgelopen weekenden heeft Esmeralda Puts uit Reuver hoog gescoord op verschillende wedstrijden. Het begon met een bronzen medaille tijdens het 41e internationale judo toernooi in Venray. Na 2 gewonnen partijen verloor ze de halve finale met een yuko en moest ze aantreden voor de derde plek.Deze won ze overtuigend en hierdoor een verdiende derde plaats.

Afgelopen zondag nam ze deel aan de European Juniorencup in Leibnitz.(Oostenrijk) In de voorronden won Esmeralda alle 4 de partijen.Hierdoor werd ze poulewinnaar en moest ze de halve finale tegen de latere winnares Theresa Stoll.Deze verloor ze terecht met ippon.Vervolgens om de derde plek kwam ze met een minimale sraf te kort voor de derde plaats.Dus uiteindelijk een vijfde plaats op dit sterk bezet toernooi. Aankomend weekend neemt ze deel aan de senioren Europeancup Celje.(Slovenie)

Tummers advertentie