Alcoholmobilist opgepakt bij controle

Regio Roermond

Roermond – De politie heeft een 24-jarige man uit Roermond aangehouden nadat hij in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.00 uur was weggerend bij een alcoholcontrole. Later bleek dat hij behoorlijk diep in het glaasje had gekeken.

Agenten zagen de man bij de kruising Oranjelaan met Stationsplein met zijn auto staan voor het rode verkeerslicht, toen hij vervolgens optrok en door het rode licht reed. Hij droeg geen gordel en agenten gaven hem een stopteken. Uit een blaastest bleek dat hij had gedronken, en nadat hij was uitgestapt ging de verdachte er te voet vandoor. Omdat de man teveel had gedronken om een goede test op het alcoholapparaat op het politiebureau te doen werd een bloedtest afgenomen. Er werd 910 ug/l gemeten, waarvoor de politie proces-verbaal heeft opgemaakt. Ook het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Tummers advertentie