Introductie scootmobiel route in gemeente

Beesel Events Nieuws Reuver

Beesel – Door het Gemeentelijk Gehandicaptenplatform Beesel (GGB) zal aanstaande vrijdagmiddag om 14.00 uur de brochure over deze route officieel worden overhandigd aan de burgemeester/Petra Dassen. De brochure is in 600-voud beschikbaar en zal o.a. bij het VVV-kantoor gratis beschikbaar komen.

Alle geregistreerde elektrische rolstoel- annex scootmobielgebruikers zijn voor deze happening uitgenodigd via een gezamenlijke brief van het GGB en de gemeente. Na de officiƫle introductie zullen de burgemeester en voorzitter van het platform, voorzien van scootmobiel, een deel van de route gaan rijden. Dit uiteraard samen met alle andere aanwezige elektrische rolstoelers annex scootmobielers.

De route loopt via Ronckenstein, langs de Duitse grens richting rotonde met de draak en verwachten na circa 1 uur bij De Bongerd in Beesel te zijn, waar koffie en vlaai klaar staan. Daarna gaat iedereen rechtstreeks terug naar Reuver c.q. huis. De tocht wordt voorafgegaan door de BOA en er is uiteraard begeleiding door mensen per fiets.

Tummers advertentie