Stil protest café Friends

Nieuws Reuver

Reuver – Eigenaar Maarten Snippe van café Friends aan de Pastoor Vranckenlaan in Reuver heeft deze week op zijn terras flyers opgehangen om te protesteren tegen de door de gemeente Beesel opgelegde dwangsom van 1000 euro voor elke dag dat hij zijn huidige terras niet kleiner maakt.

Zijn buren, de familie Dorssers, hadden bij Beesel met succes geprocedeerd tegen de in hun ogen te grote terrasruimte van café Friends. Kastelein Snippe is hier zeer boos over en besloot een ludieke actie te starten. Snippe en Dorssers liggen al jaren met elkaar in de clinch omdat Friends ‘overlast’ zou veroorzaken. Binnenkort heeft caféhouder Snippe een gesprek met burgemeester Dassen van Beesel. Snippe hoopt zo snel mogelijk van de dwangmaatregel af te komen.

Tummers advertentie