Lamborghini treffen steeds groter

Events Nieuws Offenbeek

Offenbeek – Het jaarlijkse Lamborghini treffen in Offenbeek is dit jaar weer groter dan voorgaande jaren. De organisator Leon Schoeren, die zelf in het bezit is van het luxueus Italiaanse automerk, verwacht komende zaterdag 13 Lamborghini’s in Offenbeek bij de kerk.

Ook komt een dealer van het merk met een ‘verassing’ vertelde Schoeren. Verder laat hij weten dat het ‘interactiever’ wordt voor het publiek, zo worden de aanwezige bolides gepresenteerd aan het publiek met uitleg over de technische details. In de middag verlaten de Lamborghini’s Offenbeek en beginnen aan een tour door Duitsland.

Planning
De auto’s komen om 10:00 aan en worden dan welkom geheten door de burgemeester. Om 12:00 vertrekken de auto’s weer, ze rijden dan naar Beesel, Swalmen en dan vervolgens via Venlo naar Duitsland.

Tummers advertentie