Fietsster (14) zwaar gewond na aanrijding met vrachtauto

112 Regio Peel en Maas

Koningslust – Bij een verkeersongeluk op de Middenpeelweg (N277) dinsdag is een 14-jarige fietsster ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Middenpeelweg tussen Koningslust en Kessel. Het 14-jarige meisje kwam op haar fiets in botsing met een vrachtwagen bij een oversteek punt tussen Helden en Maasbree. Volgens getuigen zou zij eerder bij Helden tegen een stilstaand voertuig zijn gefietst, mogelijk dat zij bevangen was door de hitte.

Het meisje is met ernstige verwondingen per helikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg tussen Koningslust en Kessel was vanwege het ongeval lange tijd in beide richtingen afgesloten.

Tummers advertentie