Reuverse brandweer blust twee brandjes

112 Nieuws Regio Roermond Reuver

Reuver/Swalmen – De Reuverse brandweer is vrijdag twee keer uitgerukt vanwege branden. De eerste melding was bij het station in Reuver waar een droge plantenbak mogelijk door een verdwaalde sigaret is gaan branden. Paar uur later kon de brandweer weer uitrukken vanwege een brand. Op de Hollestraat in Swalmen stond een stuk berm in brand, die door snel optreden van omwonende en de brandweer erger hebben voorkomen. Vlak bij stond een grote coniferen heg, die door de droogte snel vlam kan vatten. De oorzaak van de brand in Swalmen is niet bekend, ook daar kan door een sigaret of een vastgelopen rem (vonken) de oorzaak zijn. Het blijft opletten in de natuur en bij bermen, die kunnen door de droogte snel vlam vatten.

Tummers advertentie