Politie lost waarschuwingsschot

112 Regio Roermond

Roermond – Na een inbraakpoging bij een winkel aan de Hoekstraat heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een waarschuwingsschot gelost. De inbreker wist desondanks te onkomen.

Agenten kwamen de inbreker op het spoor na een melding van een alerte getuige, die het signalement doorgaf aan de meldkamer. Agenten waren vervolgens snel ter plekke en zagen dat inbreker er vandoor ging via de Elmpterweg, Schout Kellenerstraat en Schepen van Hertelfeltstraat. Tijdens de achtervolging werd door een van de agenten het schot gelost. Op Schepen van Hertelfeltstraat verloren ze hem uit het oog. Een zoektocht met een politiehond leverde helaas niets op. In de omgeving van de winkel troffen agenten tassen aan met spullen om in te breken.

Tummers advertentie