Politie pakt drugsdealer en grote hoeveelheid cocaïne

Regio Roermond

Roermond – Een speciaal politie team heeft vrijdag verschillende drugsdeals waar genomen. De personen die drugs gekocht hadden, werden vervolgens aangehouden en bij deze personen werd cocaïne aangetroffen. Uiteindelijk is de drugsdealer aangehouden op de N280 voordat hij nog meer drugs kon verkopen, in de auto van de drugsdealer werd ook cocaïne aangetroffen.

De agenten hadden het vermoeden dat in de woning van de drugsdealer nog meer drugs zou liggen. Daarom werd de woning van de drugsdealer in Maasniel doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning werd naast verpakkingsmateriaal voor drugs ook nog een behoorlijke hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Het onderzoek naar de activiteiten van de drugsdealer is op dit moment nog in volle gang. De drugsdealer zit op dit moment vast op het politiebureau in Roermond.

Tummers advertentie