Veel rook bij grote brand in loods

112 Regio Venlo

Tegelen – De brandweer is zaterdagochtend massaal uitgerukt voor een grote brand in een loods in Tegelen. De eerste melding kwam rond 5 uur, toen zou het gaan om een autobrand. Kort daarna werd er snel opgeschaald toen duidelijk werd dat het ging om een loods van een transportbedrijf. Ook werd de Duitse brandweer gealarmeerd. Bij de brand komt een grote hoeveelheid rook vrij. Door de grote rookontwikkeling is de A74 tijdelijk afgesloten geweest. De brandweer heeft rond 06.30 brandmeester gegeven. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De loods van ongeveer 20 x 50 meter is volledig uitgebrand. n de loods stonden twee vrachtwagens en enkele gasflessen. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Foto: Fer Traugott

Foto: Thijs Brouwers

Tummers advertentie