Brandweer Reuver 75 jaar: Open dag en finale landelijke wedstrijd

112 Gem. Beesel Nieuws

Reuver – De Reuverse brandweer organiseert dit jaar op zaterdag 26 september in de gemeente Beesel de landelijke finale wedstrijd in de wedstrijdklasse 112. Op deze dag zullen 9 ploegen uit heel Nederland strijden voor de hoogste eer: Nederlands kampioen 2015 in de klasse 112. De wedstrijden beginnen ’s morgens om 08.00 uur en zullen tot ongeveer 16.30 uur duren.

De exacte locatie van de wedstrijd is nog geheim, toeschouwers kunnen zich melden bij de brandweerkazerne aan de Kapellerweg en krijgen aldaar de locatie van de wedstrijd te horen.

Op zondag 27 september a.s. zal brandweer Reuver een open dag organiseren in het kader van hun 75 jaar jubileum. Deze open dag zal van 12.00-16.00 plaats vinden bij ‘Manege de Vossenkuil’ aan de Bergerhofweg te Reuver. Er zullen diverse oude én nieuwe brandweervoertuigen aanwezig zijn en er worden interessante brandweer demonstraties gehouden.

Tevens zal er een groot springkussen én de experience-unit van Brandveilig Leven aanwezig zijn waar bezoekers kunnen ervaren hoe moeilijk het vluchten bij brand is en hoe te handelen in een dergelijke situatie. De entree is gratis.

Tummers advertentie