Events4You denkt opnieuw aan hun toekomstige bezoekers

Events Reuver

Reuver – Events4You heeft dit jaar wederom het LekkerFriz! deck. We kregen in het verleden veel verzoeken van jongeren onder de 16 jaar om ook de Beachparty te mogen bezoeken. Vorig jaar hebben we voor het eerst voor een LekkerFriz! deck georganiseerd. Dit is onder de jeugd zeer positief ontvangen. Helaas waren de weergoden ons vorig jaar niet gunstig gezind, waardoor er minder animo was dan we hadden gehoopt. Dit jaar hopen we op tropisch weer.

Wat houdt het LekkerFriz! deck in?
Buiten het evenemententerrein zal een LekkerFriz! deck komen. Vanaf dit deck heb je weliswaar geen toegang tot het terrein zelf, maar heb je wel een waanzinnig uitzicht op het podium. Je kunt de hele avond genieten van de optredens van onder ander D-Block & S-te-Fan, Sandro Silva, Moombah Team, FissaBrigade en Electbeats.

In samenwerking met de gemeente Beesel en de campagne LekkerFriz! is het dit jaar wederom mogelijk voor jongeren van 14 en 15 jaar om ook aanwezig te zijn en te genieten van de Beachparty. De Beachparty vindt plaats op vrijdag 7 augustus op de markt in Reuver.

Bestel vanaf nu online kaartjes voor het LekkerFriz! deck
Ben je 14 of 15 jaar oud en heb je zin in de Beachparty?
Bestel nu je tickets op www.events-4-you.nl.
Tickets kosten 2,50 euro per stuk. Voor het VIP deck is er een beperkte oplage van 40 tickets, op =op.

Tummers advertentie