Mishandelde zedenverdachte doet aangifte

Regio Roermond

Roermond – De man die een week geleden werd klemgereden op de A73 in Roermond na een vermoedelijk zedenmisdrijf met een meisje van twaalf jaar, heeft aangifte gedaan van mishandeling. 
Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekend.
De man werd door familie en kennissen van het meisje klem gereden op een oprit naar de snelweg en mishandeld. Sindsdien zit hij vast.

Het OM bevestigde donderdagmiddag berichten in de Limburgse kranten dat een kleiner broertje hulp heeft ingeroepen toen hij zag dat zijn zusje op de Donderberg in Roermond werd aangesproken door de 21-jarige.
Het jongetje liep een café binnen en sloeg daar alarm. De barman belde de vader, waarna meerdere voertuigen de achtervolging inzetten. Eenmaal klemgereden, werd hij mishandeld. De politie moest hem ontzetten. Na een ziekenhuisbezoek werd hij opgesloten.

Tummers advertentie