Man uit Swalmen aangehouden in onderzoek voertuigcriminaliteit

Featured Regio Roermond

Swalmen – In het grootscheeps onderzoek naar voertuigcriminaliteit bij enkele loodsen en terreinen in Swalmen heeft de recherche dinsdagmorgen een zesde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Het gaat om een 38-jarige man uit Swalmen.

Het onderzoek naar voertuigcriminaliteit bij enkele loodsen en terreinen in Swalmen gaat naar verwachting nog enkele weken duren. Tot nu toe zijn ruim 150 voertuigen en honderden onderdelen in beslag genomen, waarvan de verdenking bestaat dat ze mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Eerder zijn vijf verdachten aangehouden in deze zaak. Vier van hen werden al eerder in vrijheid gesteld. De vijfde verdachte, een 42-jarige man uit Weert, is afgelopen vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en daarna in vrijheid gesteld. Al deze vijf personen blijven verdachten.

Tummers advertentie