Brand bij metaalbewerker Mariastraat

112 Featured Nieuws Offenbeek

Offenbeek – Bij een metaal bewerker aan de Mariastraat in Offenbeek is maandagmorgen brand uit gebroken. De brand brak rond 08:45 uur uit toen een machine vastliep en oververhit raakte. Volgens de brandweer was er sprake van brand in een oven, container en in afzuigbuizen.

Het vuur was snel onder controle door optreden van de brandweer. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen en er zijn ook geen mensen gewond geraakt. De werknemers die binnen zaten toen de brand uitbrak, werden tijdelijk geƫvacueerd. Het is niet voor het eerst dat er brand in de afzuiginstallatie ontstaat van het bedrijf. In 2014 en 2013 was het ook al aantal keren mis. Waarom het steeds mis blijft gaan is niet duidelijk.


Foto: Fer Traugott

Tummers advertentie