Premier Rutte bij herdenking nationaal Indië-monument

Events Featured Regio Roermond

Roermond – Premier Mark Rutte zal zaterdag 5 september aanwezig zijn bij de jaarlijkse herdenking bij het Indië-monument, dat staat te lezen op de site van het monument. Namens de regering zal de minister-president de herdenkingstoespraak uitspreken en namens de Ministerraad een krans leggen. Ook zal er ceremonieel een fly-over zijn door vier F16’s.

Dit jaar zullen Leerlingen van groep 8 van Basisschool St. Alfonsus uit Roermond behulpzaam zijn bij het leggen van enkele kransen, totaal worden er ruim 80 kransen gelegd.

Het Orkest de Koninklijke Luchtmacht en het Koninklijke Roermondse Zang- en Muziekvereniging samen met het Weerter Gemengd Koor Vivace zorgen voor de muzikale ondersteuning. De erewachten worden gevormd door het 41e Pantser Genie Bataljon uit Oirschot, de Koninklijke Marechaussee en het 12e Infanterie Bataljon Regiment van Heutsz uit Schaarbergen 11e Luchtmobiele Brigade.

Tummers advertentie