A73 uren lang dicht door dode man

112 Regio Roermond

Roermond – Op de A73, ter hoogte van de Roertunnel, is donderdagmiddag een dode man op de vluchtstrook gevonden. De snelweg was daardoor uren lang afgesloten in noordelijke rijrichting. De politie is nog op zoek naar een auto die mogelijk met het incident te maken heeft. Op Burgernet wordt melding gemaakt van een beige Jaguar met drie inzittenden.

Het verkeer werd lokaal omgeleid, daardoor ontstonden lange files op de snelweg en lokale wegen door Roermond. Doorgaand verkeer werd geadviseerd om te rijden via Eindhoven (A2/A67), echter gebeurde op beide wegen niet veel later ook ongevallen.

In Belgiƫ is donderdagmiddag de beruchte crimineel Silvia Aquino doodgeschoten. Dat gebeurde op een parkeerplaats van het industrieterrein van Opglabbeek. Op de dader is een klopjacht geopend. Vlaamse media suggereren een verband tussen de moord in Belgiƫ en de vondst van de andere dode man op de A73.

Tummers advertentie