Belgische justitie neemt onderzoek Roertunnel over

112 Featured Regio Roermond

Roermond – De politie gaat niets zeggen over de identiteit van de dode man die donderdag werd gevonden aan de A73 bij de Roertunnel in Roermond. Dit in het kader van het onderzoek. Het onderzoek naar de dode man die donderdag naast de A73 is gevonden is overgedragen aan de Belgische justitie.

Waarschijnlijk raakte een van de daders dodelijk gewond bij de liquidatie in BelgiĆ« en werd zijn lichaam bij de Roertunnel achtergelaten. Het Openbaar Ministerie in Limburg heeft de voorlopige onderzoeksresultaten overgedragen aan de Belgen. Justitie rondt nog wel de gesprekken af met de getuigen. Het ambulancepersoneel en automobilisten die op de A73 reden op het moment dat de beige Jaguar op de vluchtstrook stond, worden nog gehoord. De beelden van de bewakingscamera’s bij de Roertunnel zijn inmiddels uitgelezen. Justitie wil niet zeggen wat hierop te zien is. Het Openbaar Ministerie in Limburg bevestigt dat ‘het zwaartepunt van het onderzoek’ nu in BelgiĆ« ligt.

Tummers advertentie