Beenbreuk: duel Bieslo gestaakt

Beesel Featured Regio Venlo Sport

Venlo –  De voetbalwedstrijd tussen VVV’03 en Bieslo in 4E is afgelopen zondag vlak voor de rust bij een 0-0 stand gestaakt nadat Bieslo-speler Luc Meerts zijn been had gebroken. Meerts kwam na een duel onzacht in aanraking met een tegenstander en bleef krimpend van de pijn liggen. De pechvogel werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Na overleg met de dienstdoende scheidsrechter wilden beide ploegen niet meer verder spelen. Het is nog niet bekend wanneer het restant wordt uitgespeeld.

In dezelfde klasse wacht Reuver (4E) nog altijd op de eerste competitiezege. De formatie van trainer Martin Niemans bleef thuis tegen Melderslo op 1-1 steken. Die stand was bij de pauze al bereikt. Bart Verheijen zette de gasten op 0-1, waarna de vrijgelaten Tom Vullers van Reuver de gelijkmaker (1-1) scoorde. Ondanks een fel offensief van Reuver hield Melderslo stand: 1-1.

 

Tummers advertentie